Click here for Myspace Layouts

Monday, 11 April 2011

takde title

asalamualaikum, hari nie adelah hari yg pling bngong buat ak tp sbnrnye ari ari ak bngong hahaha.adek ak kate bt la post tp ak mls.die kte klau bt stu post je baek tak pyh bt jd ak pun bt la.tp kli nie ak bt sket jela
takde ape ak nak tulis lg.td blaja prinsip akaun bleh la jgak msok kpale nie.

td cegu bg tugasan sruh wat latihan ak kmplan ngan kwn ak along dan muadzam tp msih blum mle lg bile
la nak mle sbor jela.td tak dpt nak blaja PAI sbb cegu takde tp ade cegu gnti nsib baek die sruh bt silang kate klau tak dlm klas akn bising je klaumnng bt tu akn dpt satu ringgit.Ape lg rmai la brebut rebut nak bt soalan tu.tp nsib mnyeblahi ak ngan aswad. Sbb ak ngan aswad dpt mnyiapkan soalan tu dngn cpt jd dpt la satu ringgit.Tp ak blum bg lg ngan aswad duit tu nnti bsok ak bg la hahaha.

tujelah untuk hari ini tiade ape ape lg yg nak ditulis.WASSALAM.

Friday, 18 March 2011

2MORROW




Ha..ha..! Inilah aku. Aku ambil picture ni masa dekat masjid yang ada dekat Melaka. Lupa pulak nama masjid tu. Hahaha. Umur aku 16 tahun dan aku dilahirkan di Hospital Kuala Pilah pada13.7.1995. Kiranya aku ni anak jati negeri Sembilan ar. Tapi aku tak berapa pandai cakap negeri ni. Huhu. Aku ni pemalu sikit, tapi kalau bab ambil gambar, tak boleh lepas langsung.

Nak tahu kenapa title yang aku buat ni bertajuk '2MORROW'? Bagi aku apa-apa yang kita lakukan dan kita fikirkan adalah untuk hari esok dan bukan untuk semalam. Aku berharap agar hari esok akan menjadi lebih baik daripada hari ini. Dan aku juga berharap agar esok masih ada untuk aku dan semuanya adalah berkaitan esok dan selamanya. Semoga aku akan sentiasa diredai ALLAH S.W.T.

Di sekolah, aku ada ramai kawan. Aku kawan saja dengan semua orang. Dan antara yang paling rapat dengan aku ialah Amir, Ikhmal, Along, Muadzam, Pa'in dan ramai lagi. Mereka semua ikhlas berkawan dengan aku. Semuanya cool dan gila-gila. Selalu buat aku ketawa.




Inilah kawan-kawan aku yang sangat sempoi. Dari kanan Ikhmal, Pa'in, Amir, 'aku', Along dan Muadzam. Picture ni kita orang ambil dekat sekolah masa sambutan Maulidur Rasul tahun ni. Aku berharap sangat-sangat agar persahabatan kami akan kekal untuk selamanya. 4ever never! Picture ni pun aku copy daripada fb Amir. Huhu. Aku akan tunjukkan kepada semua orang gelagat kawan-kawanku ini. Semoga semua terhibur! ^_^












Yang baju merah tu Aswad. Mesti orang ingat yang baju biru pekat tu kawan aku jugak kan? Hahaha. Itu cikgu akulah, Encik Omar bin Othman. Beliau pun selaku guru Hal Ehwal Murid di sekolahku. Nampak tegas kan? Macam polis pun ada. Itulah kawan-kawan yang rapat dengan aku. Pasal kawan aku dah cerita. Untuk blog yang seterusnya, aku akan ceritakan pula tentang family aku! ^_^