Click here for Myspace Layouts

Friday, 18 March 2011

2MORROW
Ha..ha..! Inilah aku. Aku ambil picture ni masa dekat masjid yang ada dekat Melaka. Lupa pulak nama masjid tu. Hahaha. Umur aku 16 tahun dan aku dilahirkan di Hospital Kuala Pilah pada13.7.1995. Kiranya aku ni anak jati negeri Sembilan ar. Tapi aku tak berapa pandai cakap negeri ni. Huhu. Aku ni pemalu sikit, tapi kalau bab ambil gambar, tak boleh lepas langsung.

Nak tahu kenapa title yang aku buat ni bertajuk '2MORROW'? Bagi aku apa-apa yang kita lakukan dan kita fikirkan adalah untuk hari esok dan bukan untuk semalam. Aku berharap agar hari esok akan menjadi lebih baik daripada hari ini. Dan aku juga berharap agar esok masih ada untuk aku dan semuanya adalah berkaitan esok dan selamanya. Semoga aku akan sentiasa diredai ALLAH S.W.T.

Di sekolah, aku ada ramai kawan. Aku kawan saja dengan semua orang. Dan antara yang paling rapat dengan aku ialah Amir, Ikhmal, Along, Muadzam, Pa'in dan ramai lagi. Mereka semua ikhlas berkawan dengan aku. Semuanya cool dan gila-gila. Selalu buat aku ketawa.
Inilah kawan-kawan aku yang sangat sempoi. Dari kanan Ikhmal, Pa'in, Amir, 'aku', Along dan Muadzam. Picture ni kita orang ambil dekat sekolah masa sambutan Maulidur Rasul tahun ni. Aku berharap sangat-sangat agar persahabatan kami akan kekal untuk selamanya. 4ever never! Picture ni pun aku copy daripada fb Amir. Huhu. Aku akan tunjukkan kepada semua orang gelagat kawan-kawanku ini. Semoga semua terhibur! ^_^
Yang baju merah tu Aswad. Mesti orang ingat yang baju biru pekat tu kawan aku jugak kan? Hahaha. Itu cikgu akulah, Encik Omar bin Othman. Beliau pun selaku guru Hal Ehwal Murid di sekolahku. Nampak tegas kan? Macam polis pun ada. Itulah kawan-kawan yang rapat dengan aku. Pasal kawan aku dah cerita. Untuk blog yang seterusnya, aku akan ceritakan pula tentang family aku! ^_^
3 comments:

Amir Amirul Mukminin said...

wahhh~ ayat x bleh blahh~ terharu aku weyyy~

intan ponokoro crew said...

follow balik ekk..http://kegilaanterlampau.blogspot.com.

thnks :))

Anas Saufi said...

time kasih amer
nnti aku follow la

Post a Comment